Aktiebolaget ska bedriva försäljning av livsmedel och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 15 280 | 13 237 | 15 081 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 768 | 791 | 1 229 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 744 | 761 | 1 204 |
Årets resultat (tkr) | 577 | 419 | 935 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 279 | 2 534 | 3 233 |
Antal anställda | 15 | 15 | 15 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 15 280 | 13 237 | 15 081 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 768 | 791 | 1 229 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 744 | 761 | 1 204 |
Årets resultat (tkr) | 577 | 419 | 935 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 037 | 1 370 | 1 669 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 242 | 1 164 | 1 565 |
Tillgångar (tkr) | 2 279 | 2 534 | 3 233 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 693 | 565 | 1 046 |
Obeskattade reserver (tkr) | 545 | 545 | 334 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 125 | 250 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 041 | 1 299 | 1 603 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 279 | 2 534 | 3 233 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 450 | 900 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 15 | 15 | 15 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 019 | 882 | 1 005 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.0% | 6.0% | 8.2% |
Soliditet | 47.6% | 37.8% | 39.8% |
Kassalikviditet | 51.0% | 51.4% | 70.9% |
Enskede Matateljé AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Klyvare & Sauer Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Aktiebolaget ska bedriva försäljning av livsmedel och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.